Meer resultaten voor boerderijvakantie ardennen

   
boerderijvakantie ardennen
 
Recreatie Toerisme Brakel.
Wil men een reeks mooie hoekjes van de Vlaamse Ardennen verkennen dan neemt met de Vlaamse Ardennen autoroute die door een groot stuk van Brakel slingert. Het fietsnetwerk Vlaamse Ardennen met 850 km recreatieve fietswegen en het wandelnetwerk Getuigeheuvels Vlaamse Ardennen brengen de recreant o.a.
Vakantiewoningen op loopafstand van Rochefort Ardennen Vakantiehuizen, zoekt samen met u uw ideale vakantiehuis.
Verhuur van Mountainbikes, Elektrische fietsen, Mobiele Hottub, Mobiele Biertap, Pizza oven, Grill/Vuurschaal/Bbq/Wok, Braadspit, Maxi Spellen, Springkasteel, Zeskamp en Boogschieten op uw vakantieverblijf in de Ardennen. Favoriete vakantiebestemmingen; Durbuy, La Roche, Bouillon, Dinant, Barvaux, Bomal, Gouvy, Houffalize, Spa, Han sur Lesse, Samree.
Home.
Klik hieronder op de knop met het aanbod waar jij in wil snuisteren of boeken. Let op: voor het aanbod zomervakantie 2017 zal je een nieuw Mijn Kazou-profiel dienen aan te maken. Aanbod tot en met paasvakantie 2017 Aanbod zomervakantie 2017.
Vakantieboerderij Berg.
Bourgondisch genieten in de Belgische Ardennen. Op nog geen twee uur rijden vanaf Eindhoven ligt deze prachtige, geheel gerenoveerde vakantieboerderij. Ze is gelegen in de Ardennen Bütgenbach in het gehucht Berg en stamt uit het begin van de vorige eeuw.
Accueil Champêtre en Wallonie gîte, chambre d'hôtes' à la ferme.
Vakantie op de boerderij. Kamperen op de boerderij. Bezoek de boerderij. Accueil Champêtre en Wallonie. Hoogwaardige coaching om u te helpen ontwikkelen. een hospitality evenement op de boerderij en op het platteland! Er is nog geen inhoud voor de voorpagina aangemaakt.
Glamping bij de boer Kamperen op de boerderij.
Op een boerderij is altijd van alles te doen. Kinderen kunnen heerlijk op het erf spelen, de ouders kunnen geniet van de rust en er zijn allerlei dieren die je mag verzorgen. Want de boer vindt het fijn als er iemand een handje kan helpen op de boerderij.
Boerderijvakantie in de Ardennen.
Vakantiehuis zonder Kinderspelen Ardennen. Vakantiehuis Ongeschikt voor Seminars Ardennen. Vakantiehuis ontoegankelijk voor Rolstoelgebruikers Ardennen. __AEV5_Maisons de vacances et gtes en Ardenne non-accessibles aux personnes handicapes. Vakantiehuis niet gelegen op de Boerderij Ardennen. Vakantiehuis huisdieren niet toegelaten Ardennen. 19 Recensies 9.1.
boerderij.
2 woningen in een groene omgeving, maar dichtbij de stad. Vanaf 250 / per weekend meer info. Clos de la Fouchre Torgny. Wijnboerderij, in de Ardennen en de Gaume regio in het zuiden van Belgi, in een van de mooiste dorpen van Belgi.
Boerderij met 5000m2 eigen grond aan de rivier de Ambleve Second Home Expo.
Door de koopprijs te verlagen van 210k naar 160k garanderen wij de verhuringen. In combinatie met activiteiten op www.valdewanne.eu kunnen gasten een heerlijke tijd beleven in de Ardennen. Een 2e pand is ook te koop met dezelfde formule op 700 meter afstand van dit pand.
Accommodaties Vakanties Free-Time.
De diggiehoeve ligt in het midden van de Vlaamse Ardennen. De boerderij is van en voor vrijwilligers en groepen. Het is een oude verkantshoeve met rondom 2ha weide met geiten, schapen, pony's' en kippen. Je kan er vanalles doen zoals tuinieren, voor de dieren zorgen, de boerderij helpen onderhouden.
Vakantiewoning Petrus Wittebrood Hoeve in de Vlaamse Ardennen.
Vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen voor groepen tot 14 personen. Petrus Wittebrood Hoeve. Een authentiek vakantiehuis voor groepen tot 14 personen in de Vlaamse Ardennen. We beiden u een authentieke vakantiewoning, met veel sfeer, ruimte en rust, luxe en kwaliteit.

Contacteer ons